miercuri, 16 septembrie 2015

Placeri culinare ieftine numai la Autoservirea La Famiglia din Eforie Nord

Din momentul in care ati ajuns in Statiunea Eforie Nord, Autoservirea La Famiglia va astepata sa luati masa impreuna cu familia sau prietenii intr-un loc modern, intr-un ambient cu totul deosebit, cu muzica buna, preparate de exceptie si costuri accesibile pentru toate buzunarele.

In fiecare zi Autoservirea La Famiglia va asteapta cu un meniu ce poate sa satisfaca si cele mai exigente gusturi, intr-o atmosfera relaxanta si plina de momente placute. Ambianta placuta si relaxanta este creata de catre un personal prietenos, de un meniu extrem de variat, de o larga gama de bauturi racoritoare si bere, precum si de o pizza suculenta si delizioasa care astepata sa fie degustata de catre dumneavoastra.

Nimic nu poate fi mai atractiv si mai placut decat sa stiti ca sunteti asteptati in fiecare zi cu mancare proaspata,cu bere rece si cu multa voie buna. Cu siguranta va veti simti foarte bine in aceasta locatie, unde sunteti departe de stresul unui oras aglomerat si unde veti putea sa petreceti momente foarte placute si de neuitat alaturi de familie si de prieteni.
Autoservirea La Famiglia propune o mancare ieftina in Eforie Nord nu numai pentru turistii veniti sa petreaca un concediu de vis, ci si pentru cei care doresc sa se retraga pentru a bea o bere dupa zilele istovitoare de la serviciu, pentru cei care doresc sa ia pranzul sau pentru cei care doresc sa petreaca serile de weekend intr-un ambient cu totul special.

In aceasta autoservire, preparatele si bauturile sunt expuse consumatorilor in vitrine neutre, termice sau frigorifice, formand in acest fel o linie continua atat de prezentare, cat si de servire. Toti consumatorii au posibilitatea de a lua tavile, de a le aseza pe linia de glisare, de a trece prin fata preparatelor si bauturilor ce sunt expuse, alegandu-si meniul dorit, servetele si tacamuri corespunzatoare. Toate acestea sunt asezate pe tavi, care sunt impinse apoi spre capatul opus la liniei, in locul unde se afla casa de marcat. Dupa ce consumatorii au realizat plata, acestia pot sa-si transporte tavile pana la mese, locul unde pot sa consume preparatele achizitionate. Trebuie stiut faptul ca obiectele de servire care au fost utilizate de catre consumatori vor fi debarasate de catre personalul autoservirii La Famiglia, mai exact cei care au astfel de atributii.

Vizitati website-ul www.autoservireeforienord.ro daca doriti sa aflati mai multe informatii despre serviile de o foarte buna calitate oferite de catre Autoservirea La Famiglia sau daca doriti sa dispuneti de un loc de cazare cu vedere spre mare la Vila La Famiglia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu