miercuri, 21 ianuarie 2015

Bistro the Library - un bistro din craiova cald si primitor

Bistro the Library reprezinta un bistro cald si primitor, unde veti intalni o atmosfera rafinata, fiind un loc perfect unde va puteti aseza cu prietenii sau in solitudine pentru a servi o cafea, un cocktail sau pur si simplu pentru a servi preparate aburinde sau deserturi delicioase.

Atunci cand doriti sa va inseninati zilele sau sa luati o cina romantica, Bistro the Library reprezinta alegerea ideala, fiind un bistro unde va incarcati cu energie pozitiva, cu zambete si buna dispozitie. Sunteti invitati in bistroul nostru cochet si plin de o atmosfera boema pentru a va relaxa si a petrece cele mai speciale momente atat din viata dumneavoastra cat si din viata celor dragi.

O data ce ati pasit pragul bistroului nostru veti observa atmosfera interbelica rafinata, cu decoruri atragatoare, cu mese si scaune realizate din lemn masiv, totul dand o senzatie odihnitoare si relaxanta.

Bistro the Library este un bistro Craiova care va pune la dispozitie o multime de retete delicioase mediteraneene si anume: supe, paste, peste si fructe de mare, tapas, carne de pasare, pizza, porc, vita, salate si bineinteles delicioase deserturi, preparate in asa fel incat vor satisface si cele mai exigente gusturi.

Bistroul nostru va intampina cu o gama variata de cocktail-uri, savuroase, aromate si misterioase, cocktail-uri cu un gust plin de istorie si aici enumeram: vin, votcka, tequilla, whisky, apa, ciocolata calda, ceai, cafea, bauturi energizante, bauturi care va vor determina sa va intoarceti de fiecare data cand doriti sa va relaxati si sa va binedispuneti.

Va asteptam cu mult drag in bistroul nostru, sa va bucurati de savuroasele preparate mediteraneene si sa va oferim momente placute si pline de rafinament. Pentru mai multe detalii sau pentru a face rezervare in cadrul bistroului nostru va rugam sa accesati site-ul www.bistro-the-library.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu